Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Art-Xipèlag inicia Residències Virtuals

Des dels seus inicis,  Art-Xipèlag ha volgut ser un centre impulsor, de foment, de coneixement i d’investigació de la Cultura de les Illes Balears. I tot això ho hem posat en marxa, com ja sabeu, mitjançant aquesta plataforma virtual perquè pensam que és la millor manera d’arribar a tothom i de que tots els professionals, entitats, institucions o associacions culturals de les Illes puguin conèixer i donar-se a conèixer, descobrir i ser descoberts.

Durant aquests mesos hem publicat  activitats culturals de Balears, convocatòries interessants per als que ens dedicam a la cultura, entrevistes a grans professionals, debats a Twitter, imatges i vídeos d’actes culturals… Però ara tenim ganes de fer més i per això posam en marxa les Residències Virtuals.

I què seran les Residències Virtuals? Doncs consistiran en el següent:

Durant 3 mesos un professional, entitat, empresa o associació de la Cultura de les Balears residirà a la plataforma web amb espai i presència pròpia dins aquesta. Com? doncs gaudirà de Fitxa Premium al Directori podent donar difusió a tota la informació professional com currículum, serveis o activitats que desenvolupa o ha desenvolupat, enllaç a xarxes socials pròpies i galeria d’imatges, un espai banner de publicitat al web per als seus projectes en curs durant la residència, publicació d’una entrevista, difusió a les xarxes socials d’Art-Xipèlag i un espai a la pàgina en forma de miniblog on podrà contar el que vulgui relacionat amb la seva activitat professional i altres coses que anirem desvetllant.

Perquè tot això? Doncs perquè no hi ha millor manera de donar a conèixer al sector com donar-li veu als seus protagonistes! Tot això de forma TOTALMENT GRATUÏTA!!!

Cada trimestre canviarem de resident i també d’illa. Així, cada any hi haurà representació de Mallorca, Formentera, Menorca i Eivissa.

I d’on surten els Residents Virtuals?

Doncs molt fàcil, del Directori! És requisit imprescindible estar inscrit al nostre Directori (inscripció bàsica gratuïta). Per donar-se d’alta només s’ha d’emplenar un formulari de sol·licitud. Cada trimestre, segons la illa que toqui, es farà l’elecció del/la resident entre les fitxes registrades.

A nosaltres ens fa molta il·lusió poder difondre i impulsar la Cultura de Balears d’aquesta altra manera. I a tu…no et fa ganes conèixer als residents d’Art-Xipèlag?

La primera Residència Virtural serà per la pintora manacorina Maria Huerga que residirà virtualment a Art-Xipèlag durant octubre, novembre i desembre d’aquest any 2014.

Benvinguda Maria!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *