Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Observatori independent i Revista Digital de la Cultura de les Illes Balears.

Sobre Art-Xipèlag

Art-Xipèlag neix com a projecte independent amb vocació de convertir-se en una de les eines digitals de referència de la cultura a les Illes Balears. Albergant informació i continguts sobre la cultura que es fa, exposa, estudia, investiga o transita pel nostre Art-Xipèlag així com necessaris i importants per al desenvolupament del sector.

La plataforma digital és un projecte viu, en constant evolució i adequació a les necessitats i demandes del sector cultural de les illes.

A una primera fase Art-Xipèlag està composta per un Observatori de la Cultura, un espai de creació de continguts i prestació de serveis de difusió i suport a les manifestacions, agents i actors culturals illencs, prenent partit per una forma d’entendre i difondre la cultura envers la seva defensa i la seva evolució.

Per altra banda, la plataforma es vol posicionar en un estat de desenvolupament beta i de permeabilitat permanent en procés de creixement amb la intenció d’arribar a desenvolupar fases que posin l’accent en potenciar la interrelació i diàleg tant intern com externament al sector, incidint a l’àmbit autonòmic, nacional i internacional i donant servei als diferents actors de la cultura a les illes tant del tercer sector com de l’àmbit públic, privat i professional.

El projecte d’Art-Xipèlag està format per un equip de professionals de la gestió cultural de les Illes, provinents de diferents camps de la cultura i especialitzats en diverses disciplines. Un equip pluridisciplinar, treballant sota la filosofia i metodologia del coworking, format per persones residents a les quatre illes que construeixen la plataforma des de l’òptica dels diferents fets insulars.

Art-Xipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears

Serveis gratuïts i tarifes anunciants

 

Serveis i Tarifes Anunciants 2018

Leer más publicaciones en Calaméo

Equip gestor

Col·laboradors:

  • Pere Gomila Bassa. Alaior. Menorca

  • Francisco Javier Sánchez Salas. Estudi del Patrimoni Industrial de les Illes. Mallorca

  • Josefina Torres. Col·laboradora Art-Xipèlag. Eivissa

 

Contacte

Contacte Artxipèlag
    Vull rebre informació periòdica sobre Art-Xipèlag. Dades gestionades segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

    *Camps requerits

    Destacats