Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

La Biblioteca Pública del Consell acull un taller de monòlegs impartit per l’actriu Neus Torres

REDACCIÓ EIVISSA, 18.10.2017. La Biblioteca Pública Insular d'Eivissa organitza un taller de monòlegs impartit 
per l'actriu, directora i productora eivissenca Neus Torres. El taller es desenvoluparà a la Biblioteca Pública
Insular (c. d’Ernest Ehrenfeld, s/n, Edifici de Cas Serres, 07800 Eivissa) en dues sessions: el divendres 20 
d’octubre de 2017 de 17 a 21 hores, i el dissabte 21 d’octubre de 10 a 14 hores.


En aquestes dues classes es treballarà la manera d’afrontar un monòleg còmic, bé sigui a través d’un personatge o amb altres enfocaments. A través d’un monòleg ja escrit, al taller es treballarà l’anàlisi prèvia del text, el ritme, l’escalfament del cos i de la veu i les ferramentes bàsiques per poder posar-lo en marxa.

L’assistència és lliure i gratuïta, amb un límit de dotze places. Cal inscriure’s prèviament i el termini estarà obert fins dia 18 d’octubre a la mateixa biblioteca o mitjançant el formulari disponible a la pàgina web de la biblioteca (www.bibliotecaspublicas.es/eivissa).

Neus Torres darrerament ha participat al programa “Club de còmics” d’IB3 i és directora i membre de l’APE (Associació de Pageses Emprenyades). A més dels seus treballs d’actriu en diverses obres teatrals i a la televisió, dirigeix les visites teatralitzades a Dalt Vila, la Companyia de Teatre Amateur “Teatre de Ponent”, va realitzar les visites teatralitzades a la Biblioteca Pública Insular en 2015 i és creadora del personatge “na Margalida” entre d’altres feines destacables.

A més, aquest mes d’octubre també s’ha posat en marxa l’exposició bibliogràfica Humor a la biblioteca, una selecció d’obres de contingut humorístic o relacionat amb l’art de fer riure. Així, al vestíbul de l’Edifici Polivalent de Cas Serres hi trobareu narrativa, assaig, còmic i teatre en paper i en llibre electrònic (aquests últims els trobareu a www.eibook.es ).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *