Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Cas Serres acull ‘Si pudiera desaparecer’, una obra de teatre sobre els joves i la violència de gènere

REDACCIÓ EIVISSA, 16.11.2018. El dijous 22 de novembre, l'Auditori Cas Serres acollirà l'obra de teatre 
'Si pudiera desaparecer' de la companyia Musicaldansa, sota la direcció de Nadia Banegas.

L’obra es presenta coincidint amb la celebració, el 25 de novembre, del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, i arriba gràcies al departament de Sanitat, Benestar Social, Igualtat i relacions amb les entitats del Consell d’Eivissa. L’espectacle va dirigit a tots els públics però està especialment dirigit per al públic adolescent.

‘Si pudiera desaparecer’ va guanyar el Premi Buero Vallejo a la millor obra de teatre jove, i ens presenta a una sèrie de conflictes centrats en adolescents que comencen a entrar dins l’edat adulta i es pregunten sobre la naturalesa de les seues relacions personals. Com identificar les formes en les que es presenta la violència en la realitat quotidiana? quines actituds acceptem com a normals o no tan greus i que en realitat són conductes que ens porten a relacionar-nos d’una forma equivocada amb la nostra parella, els nostres companys, els nostres professors, pares…? és romàntica la gelosia, és una mostra d’amor?  volem avançar cap a una societat més igualitària? Aquestes són algunes de les qüestions que es plantegen en aquesta obra.

Recordem que ‘Si pudiera desaparecer’ es presentarà el dia 22 de novembre a l’Auditori de Cas Serres, a les 20.30 hores, i que l’entrada és gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *