Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Una cinquantena d’alumnes de l’escoleta Es Vedranell de Sant Agustí visiten la galeria Lune Rouge i elaboren les seves pròpies obres

REDACCIÓ EIVISSA, 17.03.16

Una cinquantena d’alumnes de l’escoleta Es Vedranell de Sant Agustí visiten la galeria Lune Rouge i elaboren les seves pròpies obres

Introduir als més petits dins el món de l’art era l’objectiu de l’activitat desenvolupada el passat dia 15 de març a la sala Lune Rouge, situada al polígon industrial de es Gorg a Eivissa, on es pot visitar durant aquestos dies i fins al mes de maig una exposició de varis artistes reconeguts internacionals. Uns cinquanta boixos de fins a tres anys foren els visitants protagonistes de la mostra, acompanyats de pares i professors de l’escoleta Es Vedranell de Sant Agustí.

Es tracta d’una iniciativa didàctica dins el projecte d’aquest centre, on se desenvolupen al llarg de l’any altres activitats relacionades amb el món artístic.

La directora de la escoleta Sandra Torrent, juntament amb la directora de la galeria, Heather Harmon, destacaven la importància d’apropar als al·lots a aquest tipus de manifestacions artístiques. “Qualsevol moment és bo per a iniciar als boixos en l’art. Quan arribin a casa, segurament parlaran del tema amb els seus pares i així tornaran a pensar sobre el que han vist i s’establirà un contacte entre pares i fills”, va afirmar Torrent. “Cadascun farà la interpretació que vulgui, però se’ls ha de donar aquest tipus d’oportunitats als més petits”, afegí.

Els propis alumnes a més van tenir l’ocasió de practicar ells mateixos com a artistes. Els boixos realitzaren ses seves creacions pictòriques amb l’ajuda de pares i mestres. El mes de maig aquestos treballs formaran part de l’exposició que muntarà el centre cultural Can Curt de Sant Agustí, juntament amb la resta de creacions que han anat realitzant durant aquestos mesos.

La responsable de sala, Heather Harmon assenyalà que “és un bon moment per a gaudir de l’art en família i compartir aquesta experiència entre pares i fills”

La galeria Lune Rouge-Art Projects Ibiza roman oberta tot l’any, amb dues grans exposicions a l’estiu i a l’hivern. Aquesta Sala acollí anteriorment amb gran èxit la mostra del reconegut artista japonès Takashi Murakami. La galeria va ser fundada per Guy Laliberté, creador de la companyia ‘Circ du Soleil’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *