Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Començam els tuitdebats a ArtXipèlag

Art-Xipèlag, Observatori de la Cultura de les Illes Balears, neix, ara fa unes setmanes, com a projecte independent i vol ser un referent com a lloc de difusió, investigació i divulgació de la cultura de Balears. Però no només això, també vol ser un referent d’investigació de la cultura en general i de creació de nous plantejaments i continguts.

Per investigar, crear , difondre esdeveniments, conèixer propostes, divulgar nous continguts, tècniques i estratègies a la Cultura, hem escollit fer-ho en forma de plataforma digital. Perquè així com creiem fermament en la importància de la Cultura, també creiem en les grans possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies per a una millor comunicació. La web 2.0 i la 3.0 ens han de servir per compartir coneixements i així poder evolucionar entre tots.

I per dur a la pràctica aquesta interactuació, aquesta compartició d’idees, us convidam a participar amb nosaltres, a la xarxa. A partir de la setmana que ve començam una sèrie de debats a Twitter sobre aspectes de la Cultura que ens semblen importants. Pensam que el fet de parlar-ne entre tots farà que surtin bones idees i conclusions, o si més no, bones aportacions que ens faran reflexionar.

Aquests tuitdebats es faran els dimecres, de 19h a 20h i estan oberts a tothom interessat en la Cultura. Dies abans, tal com feim avui,  publicarem un post al blog del web d’ArtXipèlag explicant-vos el tema sobre el qual parlarem en el debat per a que vosaltres ja pogueu anar pensant les vostres aportacions.

Així, el primer debat el farem el 25 de juny, amb les bones idees que ens donarà la caloreta del primer dimecres d’estiu. I per a estrenar aquesta nova iniciativa hem pensat parlar precisament de Plataformes Digitals Culturals. Quines coneixeu? Com funcionen? Quines possibilitats tenen per a la difusió de la cultura? Com poden ajudar als professionals i empreses? I totes les preguntes i respostes que puguin sortir. Podreu fer les vostres aportacions al debat utilitzant el hastag #CulturAX.

Què trobau? Us agrada la proposta? Si és així… Ens veiem a Twitter el proper dimecres 25, a les 19h!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *