Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Commemoració del Dia de les Illes Balears amb una visita guiada a l’Arxiu del Regne de Mallorca

REDACCIÓ PALMA, 26.02.2018. La Conselleria de Cultura, Participació i Esports participarà en 
la commemoració del Dia de les Illes Balears amb una visita guiada a l’Arxiu del Regne de 
Mallorca

L’Arxiu del Regne de Mallorca custodia un dels fons documentals més importants de les Illes Balears. Enguany, des de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, s’ha fet una aposta clara per acostar aquesta Institució a tota la ciutadania. No només s’ha ampliat l’horari d’obertura del centre, sinó que se l’ha dotat de més personal tècnic per cobrir les demandes dels investigadors i dels usuaris.

Així mateix, tal com ja s’ha fet en edicions anteriors, dia 28 de febrer, a les 11 hores, es farà una visita guiada adreçada al públic general.

L’activitat consistirà en una explicació didàctica sobre els documents més representatius d’aquesta Institució, així com del seu funcionament intern, i un recorregut tant pels espais públics com per les zones d’accés restringit. D’aquesta manera, es podran visitar dependències tan diverses com la sala d’investigadors, la sala de digitalització i restauració o una sala de dipòsits compactes, on es conserven documents originals del segle XIII en endavant.

L’objectiu d’aquesta activitat és doble: donar a conèixer el funcionament d’un dels principals arxius històrics de la nostra comunitat i evidenciar el valor dels documents que s’hi conserven.

Adreçat a: públic general
Lloc: Arxiu del Regne de Mallorca (c. de Ramon Llull, 3, Palma)
Data: 28 de febrer de 2018
Hora: 11.00 h (duració aproximada de la visita, dues hores)
Inscripcions i reserves: 971 17 78 34 o mjbordoy@dgcultur.caib.es
Places limitades

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *