Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

El Consell d’Eivissa posa en funcionament un portal web on adquirir les entrades de tots els seus espectacles culturals

David Ribas presentant la nova web
REDACCIÓ EIVISSA, 27.11.2017. El Consell d'Eivissa posa en funcionament un portal web on 
adquirir les entrades de tots els seus espectacles culturals

Des d’avui mateix s’ha posat en funcionament la pàgina web https://vendaentrades.conselldeivissa.es , un portal des del qual els ciutadans podran comprar les entrades per a tots els espectacles culturals -teatre, concerts, etc- organitzats pel departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell Insular d’Eivissa.

L’actual sistema suposa un avanç molt significatiu pel que fa a la qualitat del servei que s’ofereix al ciutadà. Per primera vegada, és possible comprar les entrades de manera anticipada, i d’aquesta manera no serà necessari fer cues per adquirir les entrades o venir al teatre sense saber ni encara queden o no places lliures. Aquest sistema permet, a més, triar la butaca. El pagament es pot efectuar amb targeta o per sistema de Paypal.

Aquest sistema també permet realitzar la compra d’entrades amb els descomptes pertinents -carnet jove, jubilats, persones amb discapacitat- però, en aquest cas, és necessari que es presenti a taquilla el document que acrediti el motiu del descompte.

D’aquesta manera, el Consell abandona el sistema que havia funcionat fins ara de realitzar reserves telefònicament i que resultava poc pràctic: només es podia efectuar reserves -no compres online- i el telèfon només funcionava en horaris de matí, que era quan un treballador del departament podia atendre el telèfon.

“Som la primera institució de les Pitiüses que instaura aquest sistema i estem molt satisfets de facilitar les coses al màxim perquè els ciutadans puguin adquirir les entrades de qualsevol espectacle sense problemes” ha explicat el conseller d’ Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, David Ribas, qui ha informat que “en principi es podran adquirir les entrades pels espectacles de l’Auditori de Cas Serres, però després s’anirà ampliant a altres espectacles, com els Dies Musicals, les Nits de Tanit o l’Estiu Jove”.

Aquest sistema d’adquisició d’entrades s’entrena amb el concert que el Cor Amics de Sa Música celebrarà aquest diumenge dia 3 de desembre a l’Auditori de Cas Serres. Us animam a que adquiriu les entrades a https://vendaentrades.conselldeivissa.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *