Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

La Conselleria de Cultura ofereix 54 cursos de català i 19 tallers de conversa.

REDACCIÓ PALMA, 08.01.2018. La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ofereix 54 
cursos de català, de febrer a maig, i 19 tallers de conversa. Les inscripcions són del 15 al 
26 de gener.

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ofereix, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics, 54 cursos de català el pròxim semestre. Els cursos es realitzaran en col·laboració amb aquells ajuntaments que han sol·licitat aquesta formació, que en aquesta ocasió són Eivissa, Alaró, Bunyola, Inca, Llucmajor, Valldemossa i Palma. Per primera vegada, de manera paralel·la als cursos, s’ofereixen també 19 tallers de conversa.

 

Els cursos començaran la setmana del 12 de febrer i acabaran la del 28 de maig i la oferta és dels nivells A1, A2, B1, B2, C1, C2 i LA (Llenguatge Administratiu). Del total de 54 cursos, 35 són presencials, 16 semipresencials i 3 online. Tant els cursos presencials com els que es faran a distància tenen una durada de 80 hores, mentre que els semipresencials en duren 35. El preu dels cursos és d’entre 60€ i 130€ en funció del nivell i la modalitat. En determinats casos s’ofereixen descomptes del 50% i en circumstàncies especials els cursos s’ofereixen de manera gratuïta. Es poden consultar aquests requisits al document d’informació sobre la matrícula.

Pel que fa als 19 tallers de conversa, se n’ofereixen dels nivells B1, B2, C1 i C2. Aquests tallers es duran a terme entre els mesos de febrer i març als municipis de Llucmajor, Manacor i Palma. Cal recordar que de manera contínua i regular s’ofereixen sessions de conversa als Centres de Català que l’Institut d’Estudis Baleàrics gestiona a Eivissa, Ciutadella, Inca i Palma.

2 thoughts on “La Conselleria de Cultura ofereix 54 cursos de català i 19 tallers de conversa.

    1. Estimat amic. Dins la notícia hi ha un linck per entrar al document de la conselleria. Allí veuràs els telefons per consultar sobre els cursos, i si cal per apuntar-te. Nosaltres som un mitjà de comunicació independent. Donam la notícia, però no som part del Govern ni de la de la Conselleria, només informam. Gràcies pel teu comentari. Si et podem ajudar en res altre estarem encantats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *