Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports organitza durant el curs escolar tallers de català per a joves nouvinguts

REDACCIÓ PALMA, 03.01.2018. La Conselleria de Cultura, Participació i Esports organitza per 
primera vegada durant el curs escolar tallers de català per a joves nouvinguts on hi 
participaran més de 300 alumnes

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics i en col·laboració amb la Conselleria d’Educació i Universitat, organitza per primera vegada durant el curs escolar cursos de català inicial per a joves nouvinguts. Aquests cursos habitualment s’ofereixen durant el període d’estiu, però desprès de diverses demandes i recomanacions de centres, s’ha decidit oferir-los també durant els mesos lectius.

Els tallers consisteixen en un ensenyament bàsic de llengua catalana i van destinats a alumnes nouvinguts d’entre 12 i 17 anys amb coneixements nuls o escassos de català. Es tracta de tallers dinàmics i no només formatius, on els estudiants aprenen català jugant i fent tot tipus d’activitats lúdiques.

En total es duran a terme 22 tallers, que comencen la setmana del 8 de gener i acabaran el 28 de maig de 2018. Aquests tallers duren 40 hores i n’hi ha previstos 18 a Mallorca, 3 a Menorca i 1 a Eivissa. La xifra d’alumnes inscrits és de 314.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *