Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Art Jove amplia el termini d’inscripció de tres certàmens: Creació Musical Jove, Solistes i Creació Teatral Jove

REDACCIÓ PALMA, 28.05.2018. Art Jove amplia el termini d’inscripció de tres certàmens: Creació
Musical Jove, Solistes i Creació Teatral Jove, que s’allarga fins al 13 de juny, com ja 
tenien establert la resta de certàmens

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports amplia el termini inicial d’inscripcions i presentació de propostes per a tres certàmens del total de nou que convoca enguany el programa cultural Art Jove, i per als quals el termini va començar el passat 9 d’abril i va finalitzar el 13 de maig.

Ara, a partir d’una Resolució de l’Institut Balear de la Joventut, s’amplia aquest període fins al pròxim 13 de juny per als certàmens de Creació Musical Jove i Música per a Joves Intèrprets en les modalitats de Solistes i Creació Teatral Jove, un nou termini que coincideix amb el ja establert inicialment en la convocatòria per als sis certàmens restants. El motiu és que el termini inicial ha estat de 35 dies, inferior al d’edicions anteriors, i que un cop finalitzat aquest primer termini s’ha observat que la participació és suficient però inferior a la d’altres edicions.

Aquest nou termini en cap cas perjudicarà els participants que es varen inscriure en el termini inicialment establert, perquè disposaran a més d’un temps addicional per millorar i aprofundir en les seves propostes, si ho consideren adient, o per afegir més participants.

Els nou certàmens convocats enguany per Art Jove, inclosos els de Creació Musical Jove i Música per a Joves Intèrprets en les modalitats de Solistes i Creació Teatral Jove, són Curtmetratges, Fotografia, Poesia i Prosa Poètica Manel Marí, Relat Breu, Disseny Gràfic i Disseny d’Interiors.