Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Concert solidari “Música pel Llevant”

REDACCIÓ PALMA, 19.10.2018. El concert solidari “Música pel Llevant” serà dilluns 29 d’octubre de 2018, a les 20:30h, 
a la Catedral de Mallorca a benefici i en memòria dels damnificats per les inundacions

Fanny Tur, consellera de Cultura, Participació i Esports; Teodor Suau, degà de la Catedral de Mallorca; Tomeu Català i Jesús Mullor, president i president executiu de Projecte Home Balears; Pablo Mielgo, director titular de l’Orquestra Simfònica Illes Balears; Joan Company, director de la Coral Universitat Illes Balears; i Gerardo Beltrán, representant dels treballadors de l’Orquestra Simfònica Illes Balears han presentat el concert solidari “Música pel Llevant” que serà dilluns 29 d’octubre 2018, a les 20:30h, a la Catedral de Mallorca.

Aquest concert, que compta amb el suport de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, Projecte Home Balears i la Catedral de Mallorca, serà a benefici i en memòria dels damnificats per les inundacions del passat 9 d’octubre.

L’Orquestra Simfònica Illes Balears amb la soprano Lisa Larsson, el baríton Enric Martínez-Castignani i la Coral Universitat Illes Balears, i la direcció de Pablo Mielgo, interpretaran Nanie de J. Brahms; Cantique de Jean Racine de G. Fauré i el Rèquiem de G. Fauré.

Les entrades tenen un preu de 15 i 25€ i es podran fer donatius en una Fila Zero a través del següent compte bancari: ES56 2100 8634 2002 0002 0784. Els punts de venda són: la Seu de l’Orquestra Simfònica Illes Balears, Musicasa, Seu Projecte Home; Museu de la Catedral de Mallorca i l’ Auditori i Teatre de Manacor. També es podran comprar les entrades a través de la plataforma online “Ticket IB” (https://ticketib.com/).