Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Darreres presentacions dels Premis Mallorca 2017

REDACCIÓ PALMA, 24.05.208. El 25 de maig es presentarà La llum del curtcircuit al claustre de 
Sant Domingo d’Inca i el 29 de maig, La memòria de l’oracle a la Institució Alcover de Manacor.
D’altra banda, La llum del curtcircuit es presentarà també el dissabte 26 de maig a partir de 
les 12.00 h a la llibreria Nollegiu de Barcelona on el poeta estarà acompanyat per Àngels 
Gregori, que presentarà la seva obra Quan els grans arbres cauen, Premi Vicent Andrés Estellés
de Burjassot i l'escriptora Antònia Carré-Pons. 

Aquest divendres 25 de maig, a partir de les 19.30 h, el claustre de Sant Domingo, a Inca, acollirà la presentació de La llum del curtcircuit, de Josep Lluís Roig, Premi Mallorca de Poesia. En aquest acte, que suposarà el tancament de la gira promocional del poemari en diferents localitats de les Illes Balears, com Palma, Manacor, Ciutadella o Eivissa, hi intervindrà el poeta Antoni Xumet.

A més, el pròxim 29 de maig, a les 20.00 h, a la Institució Alcover de Manacor, es presentarà La memòria de l’oracle, de Pere Joan Martorell, acte que presentarà l’editor del llibre, Miquel Horrach.

D’altra banda, La llum del curtcircuit es presentarà també el dissabte 26 de maig a partir de les 12.00 h a la llibreria Nollegiu de Barcelona. En aquesta ocasió, Josep Lluís Roig estarà acompanyat per Àngels Gregori, que presentarà la seva obra Quan els grans arbres cauen, Premi Vicent Andrés Estellés de Burjassot. L’escriptora Antònia Carré-Pons també hi intervindrà a l’acte per participar a la tertúlia amb els dos poetes.

Els Premis Mallorca de Creació Literària són uns guardons impulsats pel Consell Insular de Mallorca per tal de fomentar l’escriptura en llengua catalana i comprenen les modalitats de narrativa, poesia i assaig. La dotació total del certamen és de 60.000 euros, dels quals 25.000 euros són per al guanyador de la modalitat de narrativa, 15.000 euros per al de poesia i 20.000 euros per al d’assaig, categoria que va ser declarada deserta.