Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

La Fundació Mallorca Literària llança una gran campanya per #santjordi 2018

REDACCIÓ PALMA, 29.03.2018. Quan obres un llibre, comença una nova aventura. El 23 d’abril, 
#Sant Jordi, les aventures t’esperen al carrer.

La campanya #Sant Jordi 2018, de la Fundació Mallorca Literària,  recull les novetats  editorials  que surten al mercat entorn al 23 d’abril,  Dia del Llibre.

Hi trobareu títols d’escriptors/es mallorquins –autors i/o traductors- i d’editorials mallorquines, també trobareu escriptors eivissencs, menorquins, valencians o catalans editats per editorials mallorquines. També hi incloem un seguit d’autors clàssics que són objecte de commemoracions diverses durant l’any 2018.

Perquè la literatura necessita creadors, editors, llibreters i lectors…. però també espais de lectura on fer parèntesi de la realitat i dedicar-se al plaer de [llegir].

En aquest espai [llegir] hi trobareu recomanacions literàries de la Fundació, organitzades en seccions. Són propostes de lectura, tant lligades a l’actualitat editorial del sector del llibre com seleccions de lectura associades a efemèrides o projectes.

Podeu seguir la campanya a ArtXipèlag o a les xarxes socials de la campanya amb l’etiqueta #espaillegir i descobrireu nous redols literaris

Bon #santjordi i millor lectura!