Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

L’obra de Pep Coll s’exposa a l’Arxiu del Regne de Mallorca a partir d’aquest dijous

REDACCIÓ PALMA, 06.03.2109. És la quarta exposició que hi té lloc com a nou espai expositiu, en el marc del Pla de Cultura

Aquest dijous 7 de març, a les 20 hores, s’inaugura una exposició de l’artista mallorquí Pep Coll a l’Arxiu del Regne de Mallorca, que després de la reforma i ampliació d’una sala ofereix un nou espai expositiu per a la ciutadania, en el marc del Pla de Cultura de les Illes Balears. La mostra estarà oberta fins al 12 d’abril de 2019.

Després de les exposicions “Baleàrics, que s’hi va poder visitar des del 31 de gener al 28 de febrer de 2019, “Desenterrant el silenci”, del 10 al 30 de gener de 2019, i “Bipolar” de Tomeu Coll, del 13 de setembre al 17 d’octubre de 2018, aquesta exposició de Pep Coll és la quarta que té lloc al nou espai.

L’obra de Pep Coll és plena de símbols, de missatges, de garra i de color, perquè l’artista ha emprat sempre diferents llenguatges: la seva pintura ha dialogat amb la música, en el context del Festival Chopin, a Valldemossa, i ara ho fa amb la història i amb les pedres centenàries.

Aquesta mostra es va poder veure el setembre de 2018 a l’Espai Cultural Es Polvorí, a Eivissa. En aquesta ocasió, es repeteixen tres obres però la resta són obres noves d’enguany.

Pep Coll ens convida a observar, sentir i reflexionar al voltant dels enigmes dels seus quadres i a desxifrar-los. En aquesta ocasió, exposa en col·laboració amb la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, que té l’obligació i el compromís de fer possible la mobilitat de la creació artística.