Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Migrants

Migrants ho podem ser tots i cadascun de nosaltres en qualsevol moment de la nostra vida, som migrants en aquest món.

Isabela Lleo ens mostra, amb les seves figures, una reflexió a partir de les dones de l’Índia obligades pel Coronavirus a abandonar les seves cases a la ciutat i rebutjades a la frontera de la seva regió després de caminar 200 o 300 kilòmetres amb el seu equipatge sobre el cap. Aquest succés la van empènyer a fer aquest migratori específic d’argila.

Aquesta és una obra que ha nascut com una expressió diferent sobre la identitat de les dones i el coronavirus. Isabela Lleo, ho deixa tot enrere durant aquest estiu per entendre què passa globalment, submergint-se a l’eterna imaginació de cada dia, sentint-se més immersa amb l’esperit de la vida, dels arbres de la senzillesa de viure al camp en la quietud ……. Sentint els sons dels ocells petits, del cosmos.

Migrants va participar en el projecte W. I. R. organitzat a 5 esglésies de Mecklenburg Vorpommern, Alemanya obertes a l’art de diferents artistes expressant les emocions sobre aquests moments difícils de la Pandèmia, i ara es podrà veure a la Llibreria editorial Finis Africae durant els mesos de febrer i març, en què celebrarem amb elles el Dia de la Dona.