Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Torna Sant Jordi als carrers de Palma

Dia 23 d’abril, de 9 a 20 hores, 28 llibreries del Gremi de Llibreters de Mallorca, es repartiran entre 12 punts de Ciutat

Les llibreries participants agremiades i les agremiades oferiran un 10% de descompte tota la setmana perquè la campanya de Sant Jordi sigui escalonada

Aquesta celebració del Dia Mundial del Llibre compta amb la col·laboració del Consell de Mallorca i de l’ajuntament de Palma

 

REDACCIÓ PALMA, 14 d’abril de 2021 .- Els llibres tornen a sortir als carrers de Palma per Sant Jordi. El Gremi de Llibreters de Mallorca ha presentat l’edició d’enguany que se celebrarà divendres, dia 23 d’abril, i que compta amb la col·laboració del Consell de Mallorca i de l’Ajuntament de Palma.

Aquesta edició serà especial degut a la situació sanitària però, sobretot, serà segura. Hi participen 28 llibreries que se repartiran entre 12 ubicacions diferents de Ciutat, amb l’objectiu de que la gent pugui mirar els llibres i comprar amb distància i tranquil·litat. Les parades obriran a les 9 del matí fins a les 20 hores.

Enguany les activitats se centraran en la signatura de llibres, de les quals s’anirà informant a través de les xarxes socials del Gremi de Llibreters de Mallorca.

La campanya de Sant Jordi serà escalonada per garantir la seguretat dels participants. Així, com a novetat, durant tota la setmana de Sant Jordi – de dilluns 19 a dissabte 24 d’abril- les llibreries participants i les agremiades oferiran un 10 per cent de descompte, per facilitar les compres segures i animar els lectors a celebrar el Dia Mundial del Llibre, descobrint, regalant i regalant-se llibres.

A la presentació de Sant Jordi 2021 han participat la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets; Antoni Noguera, tinent de batle de Cultura i Benestar Social de l’ajuntament de Palma, i Àlex Volney, president del Gremi de Llibreters de Mallorca, acompanyat de llibreters participants.

Llibreries participants:

 1. Rata Corner
 2. Little Rata
 3. Literanta
 4. Ínsula Literària
 5. Es Raconet
 6. Llibres Ramon Llull
 7. Metropolis
 8. El Corte Inglés
 9. Univers del Còmic
 10. Baobab
 11. Llibreria Anglesa Come In
 12. Casa del Libro
 13. Agapea
 14. La Librera del Savoy
 15. Drac Màgic
 16. Gotham
 17. Lluna
 18. Quart Creixent
 19. Espai Caramulls
 20. Lila i els contes
 21. Curolletes
 22. La biblioteca de Babel
 23. Llibres Colom
 24. Llibreria Editorial Finis Africae
 25. Campus
 26. Quars Llibres
 27. Embat
 28. Fnac

Carrers: Blanquerna, Plaça de Cort, Via Roma, Parc de ses Estacions, Plaça d’Espanya, Passeig del Born, Plaça Marquès del Palmer, Plaça Major, Plaça Porta pintada, Oms, Sant Miquel, La Rambla.

Ubicacions: Rata Corner i Little Rata (Blanquerna); Literanta (Cort); Ínsula Literària, Es Raconet, Llibres Ramon Llull i Metropolis (Plaça Espanya); El Corte Inglés (La Rambla); Univers del Còmic i Baobab (Marquès del Palmer); Llibreria Anglesa Come In (Oms); Casa del Libro i Agapea (Ses Estacions); La Librera del Savoy (Born); Drac Màgic, Gotham, Lluna i Quart Creixent (Plaça Major); Espai Caramulls, Lila i els contes i Curolletes (Porta Pintada); La biblioteca de Babel, Llibres Colom, Llibreria Editorial Finis Africae, Campus, Quars Llibres i Embat (Sant Miquel); Fnac (Via Roma).