Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Una conversa entre Antoni Vidal Ferrando i Pau Vadell a la Fira del Llibre 2019

REDACCIÓ PALMA, 29.05.2019. El Govern participa a la Fira del Llibre 2019 amb una 
conversa entre Antoni Vidal Ferrando i Pau Vadell

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears organitza un acte durant la Fira del Llibre 2019, a Palma, amb motiu de la presentació del nou documental sobre una conversa amb l’escriptor Antoni Vidal Ferrando i que se suma a la sèrie d’entrevistes que inclouen també els escriptors de les Balears Biel Mesquida, Maria Antònia Oliver i Antonina Canyelles i que l’Institut d’Estudis Baleàrics i la Institució de les Lletres Catalanes iniciaren amb voluntat de continuïtat per tal de difondre la literatura catalana, des de la mirada més personal dels creadors de països de parla catalana.

Antoni Vidal Ferrando i Pau Vadell conversaran sobre els processos de creació literària al llarg de les diferents etapes polítiques, socials i personals d’ambdós creadors. Al fil dels diferents punts de vista que Vidal Ferrando expressa en la conversa enregistrada, on parla del seu primer poema, de la llengua, dels seus referents literaris, del seu context social i personal, dels lectors o de la crítica, des de les seves pròpies vivències, els dos escriptors santanyiners contrastaran la seva experiència en el món de la cultura escrita.

L’acte tindrà lloc dilluns 3 de juny a les 19h a l’Espai Central de la Fira del Llibre 2019, al Passeig del Born, i comptarà amb l’assistència de Fanny Tur, consellera en funcions de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears.

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports participa activament cada any a la Fira del Llibre de Palma, organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca, amb la seva pròpia parada de publicacions, que inclou també edicions dels museus de Mallorca, Menorca i Eivissa i Formentera, de l’Arxiu del Regne de Mallorca i de la Biblioteca Pública de Maó. Per segon any consecutiu, també s’hi exposen les novetats de l’Institut d’Estudis Eivissencs i de l’Institut Menorquí d’Estudis i llibres de fons d’editorials de les Balears.