Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

2/ Congrés de Gestió Cultural

REDACCIÓ PALMA, 23.03.2016

Els dies 29 i 30 de setembre de 2016 se celebra el II Congrés de Gestió Cultural organitzat per la Universitat de València en col·laboració amb l’alumnat del Màster en Gestió Cultural. Sota el lema “Mapant Realitats. Entre Llocs i Persones”, la trobada busca traçar línies relatives a l’estat de la qüestió de la gestió cultural a nivell local i estatal. La seu triada per a l’esdeveniment, el Museu Valencià d’Etnologia, ubicat al Centre Cultural de la Beneficència, acollirà les activitats plantejades per a les dues jornades del congrés.

El mateix alumnat del Màster en Gestió Cultural, impartit per la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València, és l’encarregat de la gestió i producció del congrés en una iniciativa que pretén posar de manifest les realitats a què s’enfronta el sector. En aquest sentit, les temàtiques que es plantegen com qüestions a tractar són: les noves polítiques culturals, la gestió cultural com a ferramenta de transformació social, els nous hàbits i pràctiques de consum cultural i laprofessionalització del gestor i la gestora cultural.

Les inscripcions estan obertes per a l’assistència al congrés amb descomptes per a professionals i per a estudiants o persones aturades fins al 30 d’abril. Ací tingueu tota la informació: http://congresogestioncultural.com/inscripcions/?lang=ca

D’altra banda, el procés de Call for papers per a la recepció d’abstracts i la posterior participació en els simposis finalitza l’1 d’abril. Animem a l’enviament de comunicacions per a crear un debat d’idees plural i enriquidor. Tota la informació en este enllaç: http://congresogestioncultural.com/call-for-papers-2/?lang=ca

L’AGCIB mirarà de donar suport en allò que pugui, als seus associats que hi participin.

Segueix-nos en les nostres xarxes socials per a estar al dia de les confirmacions del programa: https://www.facebook.com/congresogestioncultural/ Vos esperem!