Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Beca DKV/Es Baluard a la creació videogràfica

–  CONVOCA: Museu Es Baluard /DKV Seguros

TERMINI: 15 de juny de 2016

DESCRIPCIÓel Museu d’Art Contemporani de Palma, Es Baluard i DKV Seguros convoquen la Beca per a producció de projectes de videoart. Els projectes han d’esser originals i inèdits i no poden haver estat editats o premiats en cap certamen anterior. Les obres que contenguin audios amb converses hauran d’anar subtitulades a l’anglès o al castellà si l’idioma original és l’anglès.

La Beca està dotada amb 5.000 euros nets, que inclouen les despeses de producció. L’obra que rebi aquest import serà exposada a Es Baluard a partir del novembre del 2016. A més, dues proves d’autor de l’obra guanyadora podrien formar part de les col·leccions del museu i de DKV Seguros.

El jurat, format per persones expertes en art com Javier Hontoria (crític d’art), Tània Pardo (comissària i crítica d’art), Nekane Aramburu (directora d’Es Baluard), Alicia Ventura (assessora i comissària Colección DKV), Juan Bautista Peiró (comité assesor Colección DKV) a més dels assessors del jurat que són Gloria Picazo (comissària i crítica d’art) i Pedro Ortuño (artista. Director i professor titular de la Facultat de Belles Arts de Múrcia), tendrà en compte per valorar els projectes el seu valor artístic i la viabilitat de realització en funció dels terminis, el pressupost i l’execució tècnica.

El 6 de juny es farà la presentació de la Beca Es Baluard/DKV a Eivissa.

FINALITAT I OBJECTE impulsar la creació artística i fomentar el coneixement dels artistes i la seva difusió.

DESTINATARIS:  artistes, de manera individual o un col·lectiu, de nacionalitat espanyola. En el cas de col·lectius al menys d’un del seus membres ha de tenir aquesta nacionalitat.

–  BASES:

[gview file=”http://artxipelag.com/wp-content/uploads/2016/06/bases-2016_CAT.pdf”]