Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Beca Talaiòtica. Menorca Talaiòtica. A la recerca del jove guia

Participa!

roll-up_becatalaiotica-2Ets un jove apassionat de l’arqueologia i el patrimoni? Et motiva xerrar en públic? T’agraden els reptes i donar-li la volta a les coses? El cap et bull d’idees?… i a més, t’aniria molt bé guanyar 2000 euros pels teus estudis?

Cerquem estudiants d’entre 16 i 25 anys que presentin un projecte de vista guiada diferent, atrevit, i amb una visió innovadora, a un jaciment arqueològic inclòs dins la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial.

No ho dubtis, participa!

Com pots participar?

  1. Omple el formulari d’inscripció.
  2. Seleccionarem 10 participants d’entre tots els formularis rebuts.
  3. Els escollits hauran de triar un jaciment i gravar un vídeo curt explicant el seu projecte (el podeu gravar amb el vostre mòbil o tablet… imaginació al poder!).
  4. Penjarem els 10 vídeos a la web del certamen -on es podran votar- i els 5 més votats seran seleccionats per venir a Menorca a realitzar la seva visita guiada davant d’un públic que farà de jurat.
  5. El guia més valorat pel jurat, obtindrà una beca d’estudis valorada en 2000€.

I no et preocupis si no coneixes Menorca, o si creus que no tens prou coneixements o informació sobre el tema. El més important és la teva motivació i creativitat. T’ajudarem!

Envia’ns un mail a beca@menorcatalayotica.info o truca’ns al 682187566.