Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2020

Sant Andreu Contemporani obre la convocatòria del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2020, un premi d’art jove d’abast nacional que contempla quatre modalitats: OBRA, PROJECTE, COMUNICACIÓ GRÀFICA i MEDIACIÓ, com a novetat d’aquest any.
Poden concursar les persones creadores, a títol individual, i col·lectius artístics, nacionals o estrangers, residents/es a l’estat espanyol, nascuts/des després de l’1 de gener de 1984. En el cas dels col·lectius, es requereix que almenys la meitat de les persones membres que l’integren compleixin aquests requeriments.
La participació a la convocatòria suposa l’acceptació íntegra de las bases.
La presentació de propostes es realitzarà exclusivament on-line. Les persones interessades a participar han de completar els formularis d’inscripció.
Per a l’èxit de la inscripció és imprescindible emplenar correctament els formularis i respectar el format i pes que s’indica per a imatges i documents adjunts. Les persones creadores que utilitzin mitjans audiovisuals en la seva obra poden adjuntar enllaços per al visionat (webs personals, blocs, Vimeo, Youtube…). En el cas de no emplenar íntegrament la informació dels formularis la sol·licitud serà denegada.
El termini màxim d’inscripció on-line és 15 de març a les 24h.
El jurat d’aquesta edició està format per Antònia Folguera (comissària i investigadora), Marc Vives (artista) i Carolina Lio (comissària guanyadora del SAC International Curatorial Residency Program 2020).

Formulari d’inscripció, aquí.
Bases, aquí.
bases_pmc_cast
(pdf, 103.44 kb)
bases_pmc_cat
(pdf, 103.69 kb)