Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

El Consell d’Eivissa acull unes jornades de formació per a músics, mànagers i promotors musicals

El Consell d’Eivissa acull unes jornades de formació per a músics, mànagers i promotors musicals. Aquest divendres 20 i dissabte 21 d’octubre, el Casal d’Entitats del Centre Sociocultural de Cas Serres acollirà unes Jornades de formació per a músics, mànagers i promotors musicals. Aquesta iniciativa està impulsada pel Consell Insular d’Eivissa i el Govern Balear i té com objectiu ajudar als músics a tenir les eines per conèixer el mercat, situar-se i establir-se com a artista independent, i tenir els coneixements per donar a conèixer el seu treball.

La Jornada anirà a càrrec de Miquel Àngel Parera, que farà un taller sobre gestió de projectes adreçat als artistes. A partir d’un enfocament pràctic, plantejarà preguntes fonamentals per portar endavant un projecte i com establir un model de negoci.

El taller es desenvoluparà el divendres entre les 16 i les 20 hores, i dissabte entre les 9 i les 18 hores a l’Aula 14 del Casal d’Entitats de Cas Serres -c/ d’Ernest Ehrenfeld, s/n, Eivissa-. Les inscripcions són obertes fins dijous 19 d’octubre i els interessats poden apuntar-se escrivint a promociocultural@conselldeivissa.es o cridant al 680104586 de dilluns a divendres de 10 a 15 hores i de 18 a 20 hores.