Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Convocatòria de Producció

La convocatòria de producció forma part del programa Suport a la Creació de l’Obra Social ”la Caixa” per impulsar artistes mitjançant la producció d’obres d’art.

La convocatòria de producció va destinada a artistes majors de 18 anys, amb nacionalitat o residència espanyola o portuguesa i que tinguin un projecte al cap o en marxa, en col·laboració amb un tercer (museu, comissari, institució…) i que requereixi producció d’obra.

Els artistes, a més de presentar un projecte, hauran d’elaborar un pressupost de producció i d’honoraris i acreditar el compromís d’un tercer agent implicat en l’exposició o difusió posterior de l’obra produïda.

La producció de les obres seleccionades es portarà a terme durant els dos anys següentsi comptarà amb els recursos i l’assessorament de l’equip d’exposicions de l’Obra Social ”la Caixa”.

Un cop finalitzat el projecte per al qual es van produir, les obres passaran a mans del comitè de compres de la col·lecció, que valorarà la seva possible adquisició per incorporar-les a la Col·lecció ”la Caixa” d’Art Contemporani.

No es podran presentar projectes ni documentació complementària fora dels terminis establerts a les bases de la convocatòria, llevat que l’organització anunciï una pròrroga de la data límit especificada en aquestes bases.

Obertura de la convocatòria

28 de maig de 2018

Tancament de la convocatòria

25 de setembre de 2018

Bases

Per presentar un projecte cal que el sol·licitant s’acrediti a l’aplicació web de convocatòries, on obtindrà la clau d’accés (usuari i contrasenya).

Web de convocatòries de l’Obra Social “la Caixa”