Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Convocatòria de Residències Nau Côclea 2016

CONVOCA:  Nau Côclea

TERMINI : 31 de gener de 2016

DESCRIPCIÓ: Nau Côclea és un centre de creació contemporània situat a Camallera, Girona, que des del 1996 es dedica a la formació de creadors, creació de projectes d’art sonor, promoció de projectes culturals i artístics i divulgació artística. A més, també té un programa de Residències que reuneix anualment a artistes internacionals multidisciplinars.

La convocatòria actual va dirigida a artistes de tot el món que vulguin realitzar un treball de recerca i investigació a aquest centre cultural. Els projectes que s’hi podran treballar poden ser d’art sonor, arts visuals, música, dansa i coreografia, performance i escriptura. S’admetran projectes que es trobin en qualsevol fase de realització, des de la preparació inicial fins a la producció final.

A cada residència hi podrà haver fins a 4 artistes que compartiran espai, una casa independent, amb dues habitacions dobles, cuina, bany i sala d’estar. La durada de les Residències serà d’entre 7 i 90 dies.

OBJECTE I FINALITAT: fomentar les noves creacions artístiques, possibilitant un espai adequat als creadors i difonent els seus treballs.

DESTINATARIS:  artistes de qualsevol lloc del món, que es dediquin a la creació en les disciplines d’art sonor, dansa i coreografia, música, escriptura, performance o arts visuals.

MÉS INFORMACIÓ:  pdf