Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Convocatòria del Festival de VideoArt de Barcelona B.A.NG

CONVOCA:  B.A.NG Festival

TERMINI : 31 de març de 2016

DESCRIPCIÓ Novena edició del Festival de VideoArt de Barcelona B.A.NG en el que entenen com a VideoArt, qualsevol producció audiovisual susceptible d’esser inclòs a un suport DVD o multimèdia.

La participació en aquest Festival serà a la xarxa, tant la presentació de treballs com el visionat i selecció dels vídeos guanyadors. Posteriorment se celebrarà el Festival a Barcelona, on es farà l’entrega dels premis.

Fins al 31 de març del 2016 els participants poden pujar els vídeos al web dels organitzadors. De l’1 d’abril al 15 d’abril es realitzarà una votació del públic i posteriorment, el jurat seleccionarà els premiats. Al mes de maig, amb data encara a concretar, es projectaran els vídeos a la Galeria Contrast de Barcelona i s’entregaran els premis.

Cada artista podrà presentar fins a 2 vídeos originals, dels quals ha de tenir tots els drets d’autor i no poden esser d’abans de 2014. La temàtica és lliure i la durada no pot esser superior a 6 minuts.

Premis:

S’atorgaran 3 premis: 1.000 euros per al guanyador i dos accèssits de 500 euros per a altres dos vídeos escollits. A més d’un contracte amb ob-art produccions, SL.

També es donaran diplomes, atorgats per professionals del sector, al millor vídeo en les categories de vídeo-dansa, vídeo d’animació, vídeo-clip i vídeo cultural.

Els artistes més votats on line pel públic rebran tres diplomes certificats.

Imagery Motion oferirà contractes de col·laboració.

ob-art produccions oferirà contractes de col·laboració i difusió.

OBJECTE I FINALITAT:  fomentar la creació artística audiovisual, impulsar als creadors.

DESTINATARIS: qualsevol persona, de qualsevol nacionalitat i residència.

MÉS INFORMACIÓ:  web