Convocatòria “Laboratorio 987”, MUSAC

CONVOCA:  Museu d’Art Contemporani de Castella i Lleó (MUSAC)

TERMINI : No hi ha termini

DESCRIPCIÓ: el Museu d’Art Contemporani de Castella i Lleó (MUSAC) obre la convocatòria “Laboratorio 987”. El nom d’aquesta convocatòria correspon a un espai del museu dedicat a exposició i sala de projectes, apart de les altres sales expositives de l’entitat, projectes que moltes vegades són més desconeguts i més innovadors, basats en el treball col·lectiu.

La convocatòria “Laboratorio 987”, és un programa d’ajuts a la producció i també de promoció i difusió dels projectes desenvolupats. Vol esser un laboratori d’assajos i experimentació per oferir noves possibilitats als usuaris del museu a partir del recolzament a noves investigacions i projectes. No té termini perquè qualsevol artista pugui sol·licitar participar-hi quan tengui un projecte innovador que desitgi desenvolupar, per això no és una convocatòria tancada a l’any 2016. Els projectes presentats s’adequaran a una programació per possibilitar així que durant tot l’any es puguin mostrar al públic els treballs realitzats i hi pugui haver al mateix temps una interacció entre els creadors i el públic, altres artistes o professionals de l’art.

Per a la selecció de projectes, més important que la seva qualitat serà la seva capacitat de provocar qüestions i reflexions sobre el moment actual que viu l’art i la societat. A més d’ajudar a desenvolupar projectes, es vol fomentar la relació entre activitat cultural, el pensament crític i la participació social.

OBJECTE I FINALITAT: donar la possibilitat de que artistes de diferents interessos i procedències puguin desenvolupar un projecte innovador, adequat a les característiques de la convocatòria.

DESTINATARIS:  qualsevol persona, major de 18 anys,  de qualsevol nacionalitat i procedència i qualsevol grup o col·lectiu vinculats al treball de l’art, la cultura, la investigació, la creació o els moviments socials.

MÉS INFORMACIÓ:  pdf