Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

El Pitiús 2021. Lletra de convit

EIVISSA, 15.04.2020. L'Institut d'Estudis Eivissencs llança la seva lletra de convit als 
col·laboradors d'El Pitiús per l'edició del 2021.
Benvolguda col·laboradora / Benvolgut col·laborador d’El Pitiús,
Enguany ens ha tocat viure una situació excepcional ocasionada pel COVID-19, per això primerament volem expressar el desig compartit de superar aquest període amb salut, força i ànim.
Esperant veure una bona evolució, com cada primavera us feim arribar aquesta lletra de convit per tal de poder comptar amb la vostra col·laboració en l’edició de l’almanac per a 2021.
Amb l’objectiu de poder tenir El Pitiús 2021 als punts de repartiment i venda abans de Nadal, us recordam les condicions que han de complir els articles i col·laboracions que ens envieu:
Han de ser d’una llargada màxima de cinc folis o un màxim de 15.000 caràcters.
Heu d’adjuntar il·lustració (fotografia, motiu o dibuix), amb el peu que l’ha d’acompanyar i referència de la seua procedència (nom de l’autoria de la fotografia o dibuix i, si escau, títol de la publicació d’on s’ha extret o nom de l’arxiu que la custodia). El nombre de les il·lustracions que han d’acompanyar l’article queda a criteri de l’autor/a segons la llargària i temàtica de l’article o col·laboració.
• Els treballs s’han de presentar per correu electrònic a qualsevol d’aquestes dues adreces: elpitius.iee@gmail.como info@estudiseivissencs.cati han d’incloure nom complet de l’autor/a de l’article així com número de telèfon per contactar amb vosaltres en cas de dubtes.
• Els treballs es poden presentar des d’avui fins al dia 10 de setembre. Si arriben més tard de la data límit esmentada no us en podem garantir la publicació en aquesta edició i es publicarien a l’edició següent.
Finalment, us agrairem que ens faceu arribar les vostres propostes així com qualsevol demanda de publicitat a l’almanac per tal de tenir-les en compte.
Un any més, us agraïm sincerament la vostra col·laboració en aquest Pitiús que va néixer com a homenatge al nostre folklorista Joan Castelló.
La direcció dEl Pitiús
Eivissa, abril de 2020