Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Festival de Cinema de Menorca. Convocatòria

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE LA SECCIÒ OFICIAL DE CURTMETRATGES

S’obre el període d’inscripció a la Secció oficial de Curtmetratges

  • Poden inscriure’s curtmetratges per a la secció oficial internacional, Illes en Curt, i per a la secció oficial balear, Balears en Curt
  • La inscripció és exclusivament a través de la plataforma Festhome, i estarà oberta fins el 30 de març de 2018 a les 12h.
  • Els premis per a totes dues seccions són de 600 euros en metàl·lic a més de material de fotografia cortesia de Foto Ruano.

El Festival de Cinema de Menorca, que el 2018 celebrarà la seva 3ª edició, va prenent forma. Un dels punts més importants són els curtmetratges, que de nou formaran les dues seccions oficials a competició. Fins el divendres 30 de març de 2018 a les 12h, la plataforma Festhome romandrà oberta per a rebre pel·lícules de tothom qui vulgui participar a l’edició d’enguany, més extensa i ambiciosa.

El comitè de selecció del festival s’encarregarà de visionar tots els curts i escollir els que formaran part de la selecció oficial. Hi poden participar curtmetratges de fins a 20 minuts de ficció, documentals o d’animació, de qualsevol nacionalitat.

Per a la secció Balears en Curt podran participar curtmetratges dirigits o produïts per a cineastes nascuts o residents a Balears, o rodats a les Illes Balears, i la inscripció és gratuïta.

Per a la secció internacional Illes en Curt podran participar curtmetratges de qualsevol procedència no balear, i la inscripció costa 5 euros.

El festival valorarà la qualitat tècnica i artística dels curtmetratges, així com la seva originalitat, buscant una selecció del més alt nivell per a consolidar-se com un aparador de la millor collita anual de curts balears i internacionals.

Podeu veure les bases i inscriure-us en aquest enllaç a Festhome: