Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Festival de Microcurts de CineCiutat

CONVOCA:  CineCiutat

TERMINI : 7 de març de 2016

DESCRIPCIÓ: CineCiutat, juntament amb Kontrabando Film Festival, PALMAenCORTO, Mal de Cap, Cluster Audiovisual de les Illes Balears, Evolution! Mallorca International Film Festival, Festival Internacional de Cinema de Menorca, Associació de Cineastes de les Illes Balears, la Regiduria de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l’Ajuntament de Palma i el programa ArtJove llancen aquesta convocatòria, anomenada “Microfilm” per a microcurts.

Els participants, que es podran presentar de manera individual o en grup,  han de presentar un curtmetratge de 3 minuts de durada com a màxim, del que n’han de tenir tots els drets, i relacionat amb el tema “guanyar o perdre”.

Els treballs presentats han d’estar acabats i poden estar realitzats en qualsevol format audiovisual, inclosos vídeos en format .mp4 o .mov,  fets amb terminals mòbils, amb una resolució mínima de 1080p.

Després d’una primera selecció, es realitzarà una exhibició dels 20 curts finalistes al CineCiutat, el 24 de març de 2016.

Premis:

S’estableix un Primer Premi, consistent en un abonament anual al CineCiutat, un abonament per a l’edició 2016 del Festival Internacional de Cinema de Menorca i un abonament per a l’edició 2016 de l’Evolution! Mallorca International Film Festival.

A més, s’estableix un segon premi, consistent en un abonament per al Festival Maremostra i pel Festival Mal de Cap.

El jurat pot declarar deserts el premi.

OBJECTE I FINALITAT:  impulsar i difondre la creació audiovisual a les Illes Balears.

DESTINATARIS:  qualsevol persona nascuda o resident a les Illes Balears, que tengui entre 14 i 99 anys el 31 de desembre de 2016.

MÉS INFORMACIÓ:  pdf

FORMULARI D’INSCRIPCIÓweb