Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

II CERTAMEN DE POESIA DE LA FUNDACIÓ VILÀS I EDICIONS AÏLLADES

Per segon any es posa el marxa el Certamen de Poesia Fundació Vilàs i Edicions Aïllades dirigit a totes les persones empadronades a les Pitiüses que enviïn els seus versos (entre quaranta i vuitanta) a partir de l’ 1 de gener i fins al 15 de març. El primer premi és de 1.000 euros, a més de la publicació de l’obra.

Els treballs s’han d’enviar únicament per correu electrònic i poden ser en castellà o en català. El tema és lliure, amb dedicació expressa a les bonances de les illes d’Eivissa i Formentera. L’extensió dels versos no serà inferior a quaranta, ni superior a vuitanta, la mètrica és lliure d’elegir per l’autor., així com la rima o la forma.

La decisió de l’jurat es farà públic en mitjans de comunicació i en Internet, a partir del dia 1 d’abril de 2020. L’acte de lliurament de premis se celebrarà durant el mes d’abril o maig de 2020.

És imprescindible que l’autor / a que resulti premiat, o un representant, acudeixi a la gala de lliurament de premis. El guanyador / a exercirà de jurat en la següent convocatòria del certamen i no es podrà presentar a ella

Tant el treball guanyador (dotat de 1.000 euros), com el finalista (300 euros), seran publicats en format digital a la Plataforma literària www.illes.cat a més de la publicació de l’podcast en LeOigo.

L’organització podrà publicar i difondre els poemes premiats en edició impresa.

DESCARREGAR BASES DEL II CERTAMEN DE POESIA DE LA FUNDACIÓ VILÁS I EIVISSA EDITIONS:

Poesía_Bases-II-Certamen

ILLES.cat

Plataforma literària on line