Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

III Premi Visual Art de Cinema

TERMINI: 1 de setembre de 2016

CONVOCA: Ajuntament de Lleida

DESCRIPCIÓ: l’Ajuntament de Lleida convoca el III Premi Visual Art per ajudar a impulsar el cinema d’autor, independent o primers projectes que promoguin un cinema alternatiu. El Premi vol esser un ajut per a poder finalitzar projectes que estiguin pendents o en fase de postproducció. La temàtica dels treballs presentats és lliure.

Per a poder optar al Premi els treballs presentats han d’esser llargmetratges o sèries (de ficció, documental o animació) realitzats per autors, productores i/o empreses audiovisuals amb seu o residència a Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Andorra, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent i la ciutat de l’Alguer.

El Premi al projecte guanyador serà de 10.000 euros, dels quals 5.000 euros s’abonaran mitjançant transferència bancària i els altres 5.000 seran en serveis de postproducció del Centre de Producció Audiovisual Magical Media del Parc Científic i Tecnològic de Lleida. El Premi pot esser declarat desert.

Es valorarà la creativitat i originalitat, la innovació en llenguatge audiovisual, la qualitat tècnica i la qualitat narrativa.

OBJECTE I FINALITAT: ajudar a la conclusió d’un llargmetratge, sèrie de televisió o documental de producció independent. Promoure nous talents i impulsar l’ús de nous llenguatges.

DESTINATARIS:  autors, productores i/o empreses audiovisuals amb seu o residència a Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Andorra, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent i la ciutat de l’Alguer.

MÉS INFORMACIÓ:

[gview file=”http://artxipelag.com/wp-content/uploads/2016/08/PremiVisualArtLleida.pdf”]