Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

IV Premi Internacional d’Assaig New Media Art MADATAC

TERMINI: 30 de setembre de 2016

CONVOCA: MADATAC

DESCRIPCIÓ: MADATAC és la Mostra d’Art Digital i Tecnologies Avançades Contemporànies. Una plataforma independent, internacional i sense afany de lucre per a la cultura audiovisual dels nous mitjans, que basa la seva activitat en projectes innovadors i originals relacionats amb l’art experimental. Aquesta convocatòria és per a la IV edició del Premi Internacional d’obres d’Assaig sobre noves narratives de l’art audiovisual. El resultat del premi es farà públic durant la celebració de la Mostra MADATAC 08, al mes de gener de 2017, a Madrid.

El tema dels assajos presentats és: Art Audiovisual dels nous mitjans, noves tecnologies digitals, videoart, art multimèdia, art interactiu, art cibernètic, art sonor, bio art.

Els treballs  han d’esser originals i inèdits, redactats en castellà o anglès i no poden haver estat premiats a cap altre certamen anteriorment. No es poden presentar recopilacions d’articles. Els textos han de tenir entre 120 i 200 pàgines i poden incloure imatges en blanc i negre i en color.

Hi haurà un únic premi que consistirà en la publicació de l’obra guanyadora per l’editorial “Casimiro Libros”, la qual en realitzarà la comercialització i distribució per Espanya i Amèrica llatina. El premi pot esser declarat desert.

OBJECTE I FINALITAT: impulsar la investigació i la redacció de  textos sobre noves tecnologies aplicades a l’Art i noves maneres d’utilitzar tècniques audiovisuals per a la creació artística

DESTINATARIS: investigadors i autors de qualsevol nacionalitat i residència.

MÉS INFORMACIÓ:

[gview file=”http://artxipelag.com/wp-content/uploads/2016/07/IV-PREMIO-ENSAYO-MADATAC-08.pdf”]