Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

IV Premis Audiovisuals Palma Film Office

Els IV Premis Audiovisuals Palma Film Office tenen com a finalitat impulsar les iniciatives audiovisuals i difondre els millors escenaris de la nostra ciutat.

ATENCIÓ: Premis subjectes a possibles variacions fins la publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Premis

Els Premis Audiovisuals de PalmaActiva és un certamen que té com a objectiu
• Promoure la ciutat de Palma com a localització de produccions audiovisuals.
• Impulsar el desenvolupament econòmic local i el suport a la professionalització en el sector.

Els premis consten de tres categories:
• Premi Vídeo Promocional de Palma, amb un import de 2.000 €. Les obres presentades a aquesta categoria han de tenir una durada mínima de 20 segons i màxima de 40 segons.
• Premi Animació Digital, amb un import de 4.000 €. Les obres presentades a aquesta categoria han de tenir una durada màxima de 10 minuts, s’han de presentar en format digital i poden ser de qualssevol temàtica i tècnica d’animació.
• Premi Curtmetratges, amb un import de 4.000 €. Les obres presentades a aquesta categoria han de tenir una durada màxima de 30 minuts i la seva temàtica és lliure (ficció, documentals, etc.).

Qui pot participar?

Poden optar als Premis les produccions audiovisuals que es presentin a qualsevol de les tres categories del concurs sempre que compleixin amb un dels tres criteris següents:
• O bé que incloguin de forma destacada ubicacions i escenaris interiors i/o exteriors recognoscibles de Palma. La seva temàtica és lliure, amb les limitacions que més endavant s’assenyalen.
• O bé que el/s participant/s tinguin la seva residència instal·lada a Palma.
• O bé que en el cas de ser una empresa que presenti el treball, aquesta tingui domicili fiscal a Palma.

Les obres han de ser originals i creació dels sol·licitants al concurs.

Tampoc es poden presentar obres audiovisuals que amb una data de producció superior a cinc anys des de l’establiment de la convocatòria d’aquest concurs o que s’hagin presentat amb anterioritat a un altre concurs de PalmaActiva; ni aquelles premiades anteriorment a qualsevol altre concurs de PalmaActiva.

Presentació de sol·licituds i documentació

Es poden presentar sol·licituds des que es publiqui aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears i fins al 15 d’octubre de 2018.

Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant model oficial de participació, que es pot obtenir electrònicament al web http://www.palmaactiva.com o físicament a la seu de PalmaActiva, al c. del Socors, 22, Palma, en horari de 9 a 14 h, de dilluns a divendres laborables.