Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Nova convocatòria de suport a la producció audiovisual per a IB3 Televisió

IB3 ha obert una nova convocatòria de suport a la producció audiovisual, en concret als documentals, els curtmetratges i els llargmetratges amb una dotació global de 120.000 euros. Aquesta iniciativa pretén donar continuïtat a l’ajuda a la creació del sector audiovisual de les Balears i, en aquest sentit, s’espera una alta participació d’empreses productores i de persones físiques, per a les quals també està oberta la convocatòria.

Els aspirants poden presentar-hi més d’un projecte, i han de ser titulars com a mínim del 20% dels drets de l’obra per poder resultar elegits. S’avaluaran tres categories: Pel·lícula cinematogràfica de llargmetratge de ficció o animació, pel·lícula cinematogràfica de curtmetratge de ficció o animació, i documental de creació.

El finançament que rebi el promotor mai no podrà superar el 50% del total del pressupost del projecte, i en cap cas se superaran els 60.000 euros per una obra.

Membres del personal de l’ens públic d’IB3 conjuntament amb un representant del consell assessor, un membre de l’Associació de Cineastes, i un altre de l’Associació de Productores valoraran les propostes, la qualitat artística i creativa, la vinculació amb la realitat illenca i la trajectòria professional dels equips proposats.

Per a més informació, es poden consultar a:  Bases de la convocàtoria.