Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

“Pràctiques artístiques col·laboratives per a transformar la ciutat”

Els pròxims 6 i 7 de juliol el Grup Motor CAC Palma i la Direcció General d’Arts Visuals i Programes Públics de l’Ajuntament de Palma organitzen les jornades “Pràctiques artístiques col·laboratives per a transformar la ciutat”

Aquests dos dies de treball seran conduits per Colaborabora Koop. Elk. Txikia, una cooperativa d’iniciativa social que treballa entre les pràctiques artístiques contextuals, el disseny en la seva vessant més social, la creativitat aplicada, la investigació heterodoxa, l’educació expandida i l’acció sociocultural.

Les jornades es dirigeixen a persones que vulguin incorporar les metodologies artístiques a la seva pràctica des dels múltiples àmbits d’intervenció social al territori i estiguin interessades a realitzar projectes amb impacte social a partir de les pràctiques artístiques, independentment del seu àmbit d’acció (sanitari, social, cultural, mediambiental, educatiu…), propiciant un aprenentatge mutu entre les diferents disciplines.

Data: divendres 6 de 16 a 20 h  i dissabte 7 de juliol de 10 a 18 h

Lloc: Casal de Barri de Son Gotleu

Carrer de José de Diego, 4. Palma 07008 (Illes Balears)

Per a participar a les jornades cal inscripció prèvia al següent enllaç:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScccCT_z3xoGJyc9-8j29d9djBlT1nwjhRXw0tHM77vgNyCmQ/viewform i a artsvisualscacpalma@gmail.com

Les places són limitades, per la qual cosa rebreu un correu electrònic amb la confirmació de la inscripció. L’assistència és gratuïta. #CACPalma