Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Premi Vila de Santanyí d’Arts Visuals

ADMISSIÓ DE DOSSIERS: del 5 de setembre al 4 d’octubre de 2016

CONVOCA: Ajuntament de Santanyí

DESCRIPCIÓ: Quarta edició del Premi Vila de Santanyí Francisco Bernareggi d’Arts Visuals que té una dotació de 5.000 euros per a la persona guanyadora que, a més de rebre el premi econòmic, també podrà realitzar una exposició individual a la Casa de Cultura Ses Cases Noves durant l’any 2017. La persona guanyadora cedirà l’obra presentada a l’Ajuntament de Santanyí així com tots els drets de propietat material i intel·lectual.

El Premi es indivisible i, si el jurat ho considera oportú, es pot considerar desert. El veredicte del jurat es farà públic el dia 26 de novembre, a l’acte del lliurament del Premi.

A partir dels dossiers presentats, el jurat escollirà les obres que formaran part de l’exposició organitzada en motiu de les Festes de Sant Andreu 2016. Per a aquesta exposició i edició del catàleg, els autors cediran els drets d’ús i reproducció fotogràfica.

OBJECTE I FINALITAT: promoure la creació artística i fer-ne difusió, acostant les obres al públic a través de l’exposició organitzada durant les festes de Sant Andreu.

DESTINATARIS: artistes de qualsevol nacionalitat i procedència.

MÉS INFORMACIÓ:

[gview file=”http://artxipelag.com/wp-content/uploads/2016/06/BasesPremiSantany–ArtsVisuals.pdf”]