Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Premis Ciutat de Manacor 2021

Els premis Ciutat de Manacor tornen aquest 2021 amb les categories de Novel·la (Premi Ciutat de Manacor Maria Antònia Oliver), Poesia (Premi Ciutat de Manacor Miquel Àngel Riera), Teatre (Premi Ciutat de Manacor Jaume Vidal i Alcover) i Assaig (Premi Ciutat de Manacor Antoni M. Alcover), i una nova categoria de Música, el premi Ciutat de Manacor de Música d’Autor Guillem d’Efak.

El Premi Ciutat de Manacor de Novel·la Maria Antònia Oliver té una dotació de 5.000 euros. El Premi Ciutat de Manacor de Poesia Miquel Àngel Riera té una dotació de 3.000 euros. El premi Ciutat de Manacor de Teatre Jaume Vidal i Alcover té una dotació de 4.000 euros. El premi Ciutat de Manacor d’Assaig Antoni M. Alcover té una dotació de 3.000 euros.

Totes les obres que hi participin han de ser originals, inèdites i escrites en català. El termini de presentació d’originals comença el 17 de març i finalitza el 22 d’abril. L’acte de lliurament dels premis està previst per dia 5 de juny a les 12 h a la Institució Pública Antoni M. Alcover.

Bases