Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Premis Ciutat de Palma 2017

Premis Ciutat de Palma 2017

L’objecte d’aquestes bases és la regulació de les següents convocatòries, d’acord amb el Pla estratègic de subvencions 2016-2019 de l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l’Ajuntament de Palma:

  • Premis Ciutat de Palma Llorenç Villalonga de Novel·la i Joan Alcover de Poesia, en llengua catalana, amb la finalitat de donar suport a la creació literària, estimular-la, i reconèixer la tasca dels escriptors.
  • Premi Ciutat de Palma d’Investigació, destinat a promoure el desenvolupament de projectes d’investigació dins els àmbits de les humanitats i les ciències socials i/o la cultura popular i tradicional que han d’estar vinculats, per la seva temàtica, a la ciutat de Palma.
  • Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d’Arts Visuals, amb la finalitat de donar suport a la creació artística contemporània, contribuir al dinamisme del sector de les arts visuals i reconèixer la tasca desenvolupada pels artistes.
  • Premi Ciutat de Palma de Còmic, amb la finalitat de donar suport al sector del còmic i reconèixer la tasca dels creadors.
  • Premi Ciutat de Palma Bonet de Sant Pere de Música, per a guardonar enregistraments musicals realitzats a les Illes Balears o que hi estiguin relacionats.
  • Premi Ciutat de Palma d’Arts Escèniques, amb la finalitat d’estimular la producció escènica de qualitat, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.
  • Premi Ciutat de Palma d’Audiovisuals, amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

Descàrrega d’arxius