Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Residència de Creació Artística. Casa d’artistes de Montpalau (Menorca

Illes d’Art 3

Illes d’art és una RESIDÈNCIA DE CREACIÓ ARTÍSTICA que es desenvolupa a la Casa d’Artistes de Montpalau (Es Mercadal, Menorca) des del dia 24 novembre a 11 desembre de 2017.

Durant aquest període es desenvolupen projectes artístics amb l’objectiu de consolidar una exposició col·lectiva al final de la residència. Els projectes o obres no necessàriament han d’estar en fase final. L’exposició col·lectiva s’inaugurarà al final de la residència i durant el 2018 estarà en itinerància a Mallorca i Eivissa i Formentera (dates per confirmar). Els artistes podran acompanyar l’exposició per assistir a la inauguració això com participar en les activitats programades al voltant d’Illes d’Art a les altres illes, tot amb les despeses de desplaçament i allotjament i dietes cobert per l’organització.

OBJECTIUS

L’objectiu és intercanvi d’idees, tècniques, reflexionar i crear sinergies entre artistes illencs a través de l’art i la creació d’una exposició col·lectiva de projectes artístics.

Dinamitzar la creació artística de Menorca i de la resta de les Illes Balears i interaccionar amb l’entorn local.

  • Facilitar la presentació d’una exposició concebuda a partir del projecte presentat i de les obres realitzades durant l’estada;
  • Desenvolupar interaccions amb els diferents públics a través de les presentacions, tallers pedagògics i de les visites guiades; Els artistes participaran en les activitats generals del centre, sobretot en les inauguracions i en les reunions programades. Així mateix, els artistes es comprometen a cedir una obra realitzada durant la seva residència, que passarà a formar part del fons d’art de l’associació.

BASES ONLINE

BASES IA3 en pdf