Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

XX Concurs de poesia Puig de Missa

XX Concurs de poesia Puig de Missa

L’Ajuntament acaba d’obrir el termini per presentar treballs al Concurs de Poesia Puig de Missa, un certamen que arriba a la seva vintena edició amb la intenció de continuar oferint un espai perquè els creadors de les Pitiuses puguin presentar les seves obres i perquè els més petits comencin a interessar-se per les imatges, els ritmes i la sonoritat que tenen els versos per descriure la realitat, els sentiments o els pensaments. El termini de presentació d’originals finalitzarà el 29 d’abril i els premis es lliuraran el 9 de juny en un acte que tindrà lloc a partir de les 19:00 hores en el Teatre Espanya.

Com en anys anteriors, hi ha dues categories principals. D’una banda, la denominada categoria A està oberta a participants a partir de 18 anys que siguin residents en les Pitiuses. En aquesta categoria, s’estableixen un primer i un segon premi, dotats amb 400 i 200 euros, per a cadascuna de les dues modalitats: català i castellà.

La categoria B, reservada per als menors d’edat, està subdividida en dos apartats per igualar les possibilitats de tots els participants. Així, hi ha una categoria B1 en la qual podrà inscriure’s qualsevol nen de fins a 12 anys. Hi haurà també modalitats de castellà i català, cadascuna amb dos premis en vals de material de lectura per valor de 110 i 90 euros. Per als participants entre 13 i 17 anys els premis seran de 150 i 130 euros.

Els interessats a participar podran presentar un màxim de dues obres i cada participant podrà rebre només un premi. Els poemes han de ser originals i inèdits, sense extensió mínima o màxima ni temàtica determinada per l’organització i hauran d’estar impresos en format A4. Es presentaran l’original i dues còpies signats amb pseudònim. A part es lliurarà un sobre tancat que en l’exterior portarà el pseudònim, el títol del poema i la categoria. A l’interior haurà de figurar un paper amb el nom, DNI o NIE, data de naixement, adreça i telèfon, pseudònim i títol de l’obra. Tot aquest material s’haurà de lliurar o enviar a la Casa Consistorial, Plaza d’Espanya 1, C.P. 07840.

CONCURS_POESIA_PUIG_DE_MISSA_2016_BASESultura