Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Cultura de Palma recuperarà l’Aula Folk

REDACCIÓ PALMA, 30.09.2015

Cultura de Palma recuperarà l’Aula Folk amb un programa específic

El Teatre Mar i Terra acull la inauguració dels cursos de cultura popular, que comencen avui

L’objectiu és complementar els tallers amb activitats i concerts que tinguin la cultura tradicional com a eix central

El Teatre Mar i Terra acull avui horabaixa la inauguració dels cursos de Cultura Popular, que aquesta tardor ofereixen dotze propostes, de les quals set tindran continuació la resta de trimestres. L’acte servirà per presentar la recuperació de l’Aula Folk, una iniciativa que l’àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística vol impulsar de nou amb la creació d’un programa específic de concerts, cursos, conferències i activitat relacionats amb la cultura tradicional.

L’Aula Folk vol oferir activitats formatives, divulgatives i d’entreteniment relacionades amb la difusió, l’ensenyament i la creació de la cultura tradicional. D’aquesta manera, allò que es vol  és complementar els cursos amb activitats i concerts que tinguin la cultura tradicional com a eix central i que permetin establir contactes amb d’altres cultures. Així, la primera cita de l’Aula Folk serà la Setmana de Cultura Tradicional, que es celebrarà del 12 al 15 de novembre.

Cursos

La Federació de Música i Danses de Mallorca organitza els tallers de música i ball tradicional que comencen avui. Els cursos de ball es fan els dimecres (una hora) i la resta, els divendres (dues hores). Els preus oscil·len entre els 20 i els 50 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *