Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Debat i tertúlia amb escriptors d’Eivissa, Formentera, Mallorca i Menorca a Can Ventosa

REDACCIÓ PALMA, 11.10.2107.  L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana – AELC – ha organitzat a Eivissa amb el patrocini de l’Institut d’Estudis Baleàrics-Talent IB i la Institució de les Lletres Catalanes, i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Eivissa un debat i tertúlia amb escriptors d’Eivissa, Formentera, Mallorca i Menorca a la Biblioteca Municipal Can Ventosa

El pròxim divendres 13 d’octubre els lectors i públic en general d’Eivissa tenen una nova cita amb la literatura catalana contemporània de les Balears. L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana estrena un nou cicle, anomenat «Illes i Lletres», que portarà a la Biblioteca Municipal escriptors d’illes i de gèneres diferents, per parlar entre si i amb el públic sobre literatura i per a compartir les seves obres.

Hi participaran Iolanda Bonet (Eivissa), Maria Teresa Ferrer (Formentera), Pere Joan Martorell (Mallorca) i Ismael Pelegrí (Menorca), presentats per la vocal de la junta directiva de l’AELC a Eivissa, Nora Albert.

Des de la diversitat de gèneres literaris –novel·la, poesia, narrativa i assaig– es plantejarà un debat sobre el procés creatiu, i sobre el paper que hi juguen les diferències geogràfiques i el gènere literari conreat.

L’entrada és lliure malgrat que l’aforament és limitat. Una gran oportunitat per a escoltar a alguns dels més reconeguts escriptors del moment a les Illes.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *