Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

Demana al Resident!

Sovint pot donar la sensació de que el món de la Cultura és un món allunyat, que els que es dediquen a fer Cultura formen part d’una elit que nosaltres podem veure de defora però al que hi tenim poc accés real. Durant massa temps ens han mostrat els museus, els cantants, els actors, els artistes, els ballarins com un univers diferent a on anar de visita una estona i després tornar a ca nostra sense cap possibilitat d’un major apropament i coneixement. Afortunadament això està canviant però encara falta molt perquè la Cultura sigui considerada com una cosa de tots. Com diu el famós refrany “no es cuida el que no s’estima i no s’estima el que no es coneix”, nosaltres volem posar el nostre granet de sorra per possibilitar un poc més de coneixement.

Quantes vegades hem anat a veure una exposició, a escoltar un concert, a veure un espectacle de dansa o una obra de teatre i ens han quedat dubtes sobre les obres, les músiques, la manera de preparar-se, com es va començar, quines dificultats hi ha o, simplement, voldríem poder donar l’enhorabona o comentar les nostres impressions amb els protagonistes i els autors?

Art-Xipèlag et dóna la possibilitat de que facis les teves preguntes o comentis les teves impressions al  protagonista de les Residències Virtuals, a través de Twitter, amb el hastag #ResidenciesVirtAX. Les preguntes i comentaris sempre han d’estar relacionats amb el treball del resident, si no és així no seran contestats. Després li transmetrem les preguntes i penjarem les respostes també a Twitter i al nostre web. És una bona manera de conèixer un poc més els professionals de la Cultura i de fer-la un poc més de tots.

No et quedis amb el dubte, Demana al Resident!!!