Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Disset finalistes opten al XXIV Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques.

REDACCIÓ PALMA, 22.05.2017. Disset finalistes, d’entre més de setanta obres 
presentades, optaran al Premi Ciutat de Manacor 2017 d’Arts Plàstiques.

El passat dijous, dia divuit de maig, tingué lloc a la delegació de Cultura de l’Ajuntament de Manacor, la primera reunió dels membres del jurat del Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques. El jurat, compost per la comissaria i gestora cultura Pilar Rubí, el galerista Pep Llabrés, l’artista Marta Pujades i el gestor cultural Andreu Carles López; va fer la primera tria per a seleccionar els finalistes al premi d’entre més de setanta participants, quasi el doble que la passada edició.

El jurat destacà la varietat, quantitat i qualitat de les propostes rebudes, i efectuà la selecció dels disset finalistes que enguany competiran pel premi únic i indivisible, dotat amb 6000 euros pel guanyador.

Els finalistes seleccionats són: Rubèn Torras Llorca, Llorenç Ugas, Fèlix Coll, Adrián Martínez, Avelino Sala, Su Alonso, Las Taradas, Cecilia Segura, Svantje Busshoff, Martí Monjo, Marcos López Juncal, Laia Ventayol, Astrid Colomar, Tomàs Pizá, Aina Albo, Bel Fullana i Fernando Daza.

El jurat triarà l’obra guanyadora el proper dia 8 de setembre, i les obres es mostraran a l’exposició del dia 16 de setembre al 14 d’octubre, a la sala d’exposicions del Complex de S’Estació.

L’acte de lliurament del premi, en el qual es farà públic el veredicte del jurat, se celebrarà dia 16 de setembre a la mateixa sala d’exposicions del Complex s’Estació de Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.