Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

El BOX 27 2020 comptarà amb Susy Gómez, M. Reme Silvestre, Mark Titchner i Tomás Pizá

REDACCIÓ PALMA, 20.02.2020. La primera intervenció d’enguany la realitza Susy 
Gómez sota el títol Take Care i estarà exposada fins al 10 de maig. Aquesta és 
la tercera i darrera edició del BOX 27

El tinent de batle Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, la directora general d’Arts Visuals, Aina Bauzà, l’artista Susy Gómez i Tolo Cañellas, han presentat l’edició d’enguany del BOX 27, on exposaran Susy Gomez, M. Reme Silvestre, Mark Titchner i Tomàs Pizà. Aquesta serà la tercera i darrera edició del BOX 27.

Aquesta tercera etapa del projecte Box 27 comença amb Take care, de l’artista Susy Gómez, la proposta de la qual es presenta de manera deslocalitzada, o més aviat bilocalitzada. Així doncs, el que presumptament hauria de succeir espacialment a l’adreça de Box 27, al passeig del Born del mateix número, passa al mostrador de la farmàcia Buades, a la plaça del Rei Joan Carles I, 3, que s’ha prestat a col·laborar en aquesta permuta, i viceversa.

Noguera ha explicat que “sempre hem dit que el Casal Solleric ha de ser un espai de reflexió i pensament que vagi més enllà de ser un expositor d’obres d’art” i ha afegit que “obres com la de Susy Gómez o el Box 27 són una mostra d’aquesta tasca de reflexió i pensament”.

El tinent de batle també ha destacat que “el Box 27 és un espai singular del Casal Solleric, una finestra situada a la façana que dona al passeig del Born, l’únic espai d’art contemporani que dóna directament al carrerun espai expositiu de 4 m2 que interactua amb l’exterior, i és mediador entre el passeig del Born i el centre d’art”.

Després de la intervenció de Susy Gómez, arribarà el torn a M.Reme Silvestre, que exposarà a l’emblemàtic espai del Casal Solleric del 14 de maig al 2 d’agost. A partir del 6 d’agost i fins a l’1 de novembre, exposarà Mark Titchner i qui clourà l’experiència del Box 27 ideada per Tolo Cañellas, serà Tomás Pizá, on la seva obra estarà del 6 de novembre fins el 31 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *