Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

El Festival Nits de Tanit Músiques del Món torna aquest diumenge amb l’actuació de Toko Telo

REDACCIÓ EIVISSA, 25.06.2109. Un estiu més, el departament d'Educació, Patrimoni, Cultura 
i Joventut del Consell d'Eivissa organitza el Festival Nits de Tanit, que des de fa tres 
anys està enfocat en oferir un panorama de les diverses músiques que es realitzen arreu 
del planeta, sempre amb una garantia de qualitat i portant a Eivissa a artistes de primer 
nivell.

Enguany, els concerts s’inicien aquest diumenge 30 de juny amb l’actuació del grup Toko Telo, que agrupa als tres músics més destacats de l’illa de Madagascar: el guitarrista D’Gary, la cantant i percussionista Monika Njava i el guitarrista i percussionista Joël Rabesolo.

Considerats els grans ambaixadors musicals de l’illa de Madagascar, Toko Telo explora les riquíssimes arrels musicals de la seua illa natal, interpretades amb gran virtuosisme artístic. La cantant Monika Njava és considerada ‘la veu de Madagascar’ i la presència d’aquest grup és habitual en els certàmens internacionals més prestigiosos dedicats a les músiques del món.

El concert se celebrarà aquest diumenge a les 22 hores a la Seu de la Universitat de les Illes Balears a Eivissa, davant l’edifici de l’antiga comandància militar. Les entrades es poden adquirir anticipadament a vendaentrades.conselleivissa.es (10 euros) o a la taquilla a partir de dues hores abans del concert (15 euros). A més, aquest diumenge hi haurà un servei gratuït d’autobús de 20 a 21.45 hores per accedir a la zona del concert, des de l’aparcament devora dels Multicines i amb parada davant del Consell Insular d’Eivissa i davant de l’edifici de La Caixa al carrer de Joan Xicó.

Recordem també la possibilitat d’adquirir abonaments per assistir a diferents espectacles del Festival Nits de Tanit a preu reduït: així, es pot adquirir un abonament per a dos espectacles (14 euros), per a quatre espectacles (26 euros) o per a sis concerts (36 euros).

Més informació al correu promociocultural@conselldeivissa.es o cridant al telèfon 680.104.856.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *