Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

El Museu de Mallorca tanca el cicle de conferències sobre l’alimentació medieval

REDACCIÓ PALMA. El Museu de Mallorca tanca el cicle de conferències sobre l'alimentació 
medieval amb un gran èxit de participació

La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha clausurat amb Maria Gràcia Salvà, directora del Museu,  el cicle de conferències “L’alimentació medieval a través dels tresors del Museu de Mallorca” que han tingut lloc al Museu de Mallorca durant el mes d’octubre amb un gran èxit de participació i l’aforament ple a totes les activitats.

Busquets ha destacat la importància d’activitats com aquesta “que ens permeten conèixer costums del nostre passat, que en molts de casos han arribat als nostres dies”. Així mateix, ha destacat la “importància dels aliments com a part de la cultura dels diferents pobles i èpoques i també dels estris i els paraments de taula, que esdevenen art moltes vegades”.

Les conferències, que han tengut lloc els dijous 10, 17 i 24 d’octubre al Museu de Mallorca, han estat impartides per Pau Alcover i han girat entorn d’aliments com el pa i el vi, carns, peixos i embotits i formatges.

El Museu de Mallorca ja prepara noves activitats, amb la inauguració el pròxim dia 30 de l’Exposició “100 anys de glamour” que s’inaugurarà el dia 31 d’octubre a les 19.00

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *