Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

El Museu Etnogràfic d’Eivissa acull la Fira de Tardor 2018

REDACCIÓ EIVISSA, 15.11.2018. Aquest dissabte 17 de novembre des de les 11 fins a les 16 hores tendrà lloc la 
Fira de la Tardor al Museu Etnogràfic d'Eivissa, al Puig de Missa de Santa Eulària des Riu.

Aquesta Fira de la Tardor inclou diverses activitats per a tots els públics i usuaris del Museu, i molt especialment per a totes les persones de les colles de ball pagès, o aquelles que vulguin aprendre les danses sense formar part de cap colla.

En primer lloc, es farà una ‘Fira dels encants eivissencs’, espai d’intercanvi i compravenda de roba pagesa, calçat i complements de segona mà, tant d’home, com de dona i sobretot infantil, a l’objecte de facilitar que les persones interessades puguin tenir roba i complements, ja estrenats, a preus més assequibles.

Des de les 11 del matí tendrà lloc un taller de pintura paisatgística, amb la professora Diana Bustamante. Paral·lelament, i a partir de les 11.30 hores tendrà lloc una Gimcana pagesa, per a grups d’amics o grups familiars de totes les edats. I, també, Tallers infantils de manualitats, activitats que tendran lloc entre les 11 i les 16 hores, amb dinar de senalló per a qui vulgui.

Una vegada acabades les activitats, a les 1 hores, tendrà lloc la visita teatralitzada, ‘La foscor i la por’, amb Neus Torres i Ignasi Rosselló.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *