Artxipèlag

Observatori de la Cultura de les Illes Balears
Mallorca - Menorca - Eivissa - Formentera

Search

El violinista mallorquí Francisco Fullana protagonitza el novè concert de temporada de la Simfònica

Es retransmetrà en línia els dies 5, 6 i 7 de febrer, a les 20 hores, a través dels canals deYouTube de l’Orquestra i d’IB3

La Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears emetrà en línia de forma gratuïta el novè concert de la temporada amb el violinista mallorquí Francisco Fullana des del Trui Teatre a través dels canals de YouTube de l’Orquestra i IB3. Els ciutadans podran seguir el concert els dies 5, 6 i 7 de febrer a les 20 hores.

El violinista mallorquí Francisco Fullana serà el solista i interpretarà el per a violínúm. 3 de W.A. Mozart. Es tracta d’una de les obres per a violí més importants del compositor. Creada en 1775, Mozart mostra una major maduresa amb un estil ple de matisos i contrastos.

Aquest programa es completarà amb la Simfonia núm. 4 de J. Myslivecek i la Simfonia 104 Londres de J. Haydn. De les 104 simfonies que va escriure Haydn, un total de dotze foren compostes en Londres però només la darrera seria coneguda com sota el nom de la capital britànica. Amb quatre moviments, fou la darrera simfonia escrita pel compositor austríac.

Francisco Fullana, guanyador del 2018 Avery Fisher Career Grant, ha estat denominat per la BBC Music Magazine com una de les “estrelles emergents del panorama internacional”, “un gran talent” (Gustavo Dudamel) i “un virtuós de delicadesa sublim” (San Francisco Classical Voice). El seu passat recital en el Carnegie Hall de Nova York va ser qualificat pel Nova York Classical Review com a “pura perfecció.”

La fórmula d’emissió en línia substitueix la celebració presencial amb públic per minimitzar riscos i com a mesura preventiva afegida davant la tercera ona de la pandèmia. Amb l’ús de la tecnologia, la Simfònica amplia, a més, l’abast de la seva proposta i arribarà a tota la societat.

La Simfònica farà les devolucions corresponents tant de les entrades venudes com també de la part proporcional dels abonaments de temporada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *